MutuaTerrassa Uen Assistencial Assistencial Docencia Informacio Infermeria

Inici > Docència > Informació Infermeria

Els programes de formació continuada han de servir per a millorar la pràctica professional i promoure mètodes més eficients d'atenció a l'individu, la família i la comunitat. Augmentar les habilitats i coneixements és un valor afegit, tant per al propi professional com per a la institució.

Des de la Línia de Desenvolupament de la Direcció d'Infermeria hem elaborat un programa de formació, tenint en compte els aspectes anteriorment esmentats, en el que s'han recollit les demandes i inquietuds dels professionals. A l'índex hem destacat en negreta aquelles activitats prioritàries per aquest any, a les que hi haurian d'assistir professionals de tots els serveis implicats.
Durant el 2006 es van realitzar 109 activitats amb 1661 assistents, que sumen un total de 5371 hores dedicades a la formació, amb un alt grau de satisfacció dels participants, si bé, caldrà millorar, a mesura que es pugui, les condicions d'algunes sales de formació.
Un any més agraïm la col·laboració i participació de tots els professionals i tots els departaments que han contribuït en dur a terme la realització del programa formatiu.
Finalment us animen a continuar prenen part activament, per aconseguir un programa encara més dinàmic i participatiu.

Darrera actualització: 02/05/2016   
® MútuaTerrassa | Contacte