MutuaTerrassa

Notícies


La Dra. Amaia Hervás, membre del Comitè Científic Internacional d'Experts en TEA que assessoraran al Govern Francès 

 

Ajudar a desenvolupar i aconsellar sobre el contingut d'un pla d'autisme pels propers cinc anys i assessorar sobre el desplegament de serveis en detecció precoç, diagnòstic, epidemiologia i tractament per a nens amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) és el propòsit amb el qual ha nascut recentment el Comitè Internacional d'Experts en TEA que assessoraran al Govern Francès.

 

La Dra. Amaia Hervás, responsable de la Unitat de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'HUMT -juntament amb una quinzena més d'experts d'arreu del món- ha estat escollida per formar part de l'esmentat comitè, el qual es va reunir per primera vegada el passat 3 d'abril a París.

 

Va comptar amb l'acompanyament de la ministra de Salut i Assumptes Socials francesa, Segolène Neuville, i van participar-hi també representants de familiars i associacions de TEA. En aquest marc, el Comitè Internacional d'Experts va presentar propostes concretes sobre el desenvolupament dels serveis pel TEA a totes les edats.

 

Prèviament a aquesta trobada, els membres del comitè i els representants ministerials van participar en una webinar per conèixer l'estat actual d'aquest trastorn a França i posteriorment van intercanviar material i literatura sobre aquesta matèria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Grup d'experts, entre els que es troba la Dra. Amaia Hervás

® MútuaTerrassa | Contacte