MutuaTerrassa


El Premi d'Infermeria MútuaTerrassa arriba a la 23ª edició amb més d'una vintena de treballs acceptats 

 

El proper dijous, 18 de maig, tindrà lloc la 23ª edició del Premi d'Infermeria MútuaTerrassa, que enguany s'ha organitzat sota el lema "Cooperació infermera: humanitzant el món". Es tracta d'un certamen anual de caràcter transversal que se celebra per commemorar el "Dia Internacional de la Infermeria" -el 12 de maig- i que té per objectiu promoure la recerca entre els professionals d'infermeria de MútuaTerrassa.

 

La inauguració oficial tindrà lloc a les 8.45h i anirà a càrrec de la Sra. Judit Fernández, directora d'Infermeria de l'Àmbit de Servei Assistencial, la Sra. Núria Gamell, coordinadora Assistencial de l'Àmbit de Servei Sociosanitari, la Sra. Cristina de Paz, cap Assistencial d'Infermeria d'Àptima Centre Clínic i la Sra. Miriam Algarra, directora d'Infermeria de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

 

Vint-i-un treballs opten al premi

A continuació, a partir de les 9h, es durà a terme la presentació dels treballs de recerca que opten al premi d'enguany (són un total de 21 els que s'han acceptat i que complien els requisits dels 25 que es van presentar). La Sra. Eulàlia Torres, infermera d'Atenció Primària del CAP Rambla serà la moderadora. Acte seguit, intervindrà el Sr. Sr. Manel Tomàs, infermer responsable de l'Àrea de cooperació interna del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, cooperant i cap del sector sanitari de Bombers de Barcelona amb la conferència "Projecció infermera, compromís i implicació".

 

El lliurament dels premis serà a les 16h per part del Dr. Esteve Picola, director general, el Dr. Carles Fontcuberta, gerent de l'Àmbit de Servei  Assistencial, el Sr. Ramon Ramells, gerent de l'Àmbit de Servei Sociosanitari i la Sra. Mª Emília Gil, directora Corporativa de Docència, Recerca i Innovació.

 

L'exposició sobre cooperació infermera arrodonirà l'acte

Amb l'objectiu de visualitzar l'experiència cooperadora, els passadissos de la primera planta de l'edifici docent acolliran una exposició fotogràfica que recollirà el testimoni de diferents professionals d'infermeria de l'entitat que han realitzat tasques de cooperació a nivell internacional. En aquest sentit, les instantànies -les quals es podran veure des del dijous 18 i fins a finals de mes- aplegaran experiències de Senegal, Equador, Colòmbia, Grècia, Vietnam o Sri Lanka.

 

Per a més informació:  Veure el detall del programa i l'horari de presentació dels treballs 

 

Important!: l'enquesta de satisfacció relativa a l'acte d'aquest any es realitzarà mitjançant l'app Socrative. És interessant que tots els assistents al premi us la baixeu abans d'accedir a la sala. Per fer-ho, entreu a App Store o Play Store i busqueu Socrative Student, és una app gratuïta.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte