MutuaTerrassa


Casa Vapor Gran celebra el segon aniversari de la seva inauguració amb una pila d'activitats 
 

El passat dijous, 1 de juny, es van complir dos anys de la posada en funcionament de la Casa Vapor Gran de la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa. Per tal de celebrar aquesta efemèride, la residència va organitzar una setmana d'activitats de caire lúdic i cultual de les quals en van poder gaudir els residents, familiars, amics i el personal de la residència.

 

 

Així doncs, el mateix dia 1 es va projectar una sessió de fotografies de diversos actes celebrats en el transcurs d'aquest segon any de vida de la residència. El dinar va ser un àpat molt especial en el sentit que el menú va ser escollit pels propis residents en la Comissió d'activitats. A la tarda, els Amics de l'Òpera i la Sarsuela de Terrassa van actuar-hi amb un repertori de deu temes com "Cancó d'amor i de guerra", "Marina" o "La galeota".

 

 

L'endemà la música va continuar sent la protagonista de la celebració amb un concert dels alumnes i professors de l'Escola de Música CEM de Terrassa. Hi van intervenir el quartet de saxo, el combo jove i l'enCEMble de vent. El cap de setmana va començar també amb la música com a fil conductor i en aquest cas va ser l'Oriol Pujol, pianista terrassenc, qui va oferir un concert de piano amb un ampli repertori de peces clàssiques i tradicionals de la nostra cultura.

 

 

Dilluns el protagonisme es va traslladar als alumnes de l'Escola França, els quals van oferir a tots els presents una representació de danses tradicionals catalanes. L'endemà, dimarts 6 de juny, va tocar un dels plats forts de la celebració en el sentit que es va realitzar una sortida al Gran Teatre del Liceu. Tots els residents van poder conèixer les dependències del teatre en actiu més antic i prestigiós de Barcelona i també passejar per La Rambla i la Plaça Reial.

 

 

La cuina també es va emprar com a activitat commemorativa d'aquest segon aniversari i els residents van preparar un "carrot cake" a les cuines de les Unitats de Convivència. La música va servir per concloure la setmana de celebracions i en aquest cas, el musicoterapeuta del centre, Sergi Muñiz, va realitzar un taller especial de "Música a la carta" centrat en l'audició de música del cinema d'abans, en el qual les persones que hi participaven havien d'endevinar de quina pel·lícula es tractava. L'escolta musical va permetre gaudir de la música tot fomentant la memòria i l'atenció, rememorar fets significatius, records personals i l'expressió de sentiments i emocions. 

   

Dinar d'aniversari amb els residents

 

Concert amb el CEM 

 

 Concert de sarsuela i òpera

 

 

 

      

Visita al Liceu                                                  Visita de l'Escola França 

 

® MútuaTerrassa | Contacte