MutuaTerrassa


El Dr. Xavier Garau i Alemany, nomenat Consultor Sènior de l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa 
 

La Junta Directiva de MútuaTerrassa, en la seva reunió ordinària del passat mes de maig, va acceptar per unanimitat la proposta del Dr. Esteve Picola, director general, i del Dr. Carles Fontcuberta, gerent de l'Àmbit de Servei Assistencial, relativa a la creació de la figura de Consultor Sènior de l'Àmbit de Servei Assistencial de l'entitat.

 

Tanmateix, en l'esmentada reunió va prosperar la proposta de nomenar al Dr. Xavier Garau i Alemany, actual director mèdic de la Clínica Rotger Quirón Salud de Mallorca, com la primera persona a ocupar aquesta nova posició.

 

La figura del consultor sènior correspon a un professional de prestigi reconegut en el seu àmbit d'actuació. En aquest sentit, l'objectiu d'aquesta incorporació és que pugui fer aportacions significatives i d'alt valor afegit a la nostra organització, podent, a més representar-nos en esdeveniments científics i/o acadèmics en l'àmbit nacional i internacional.

 

En el cas del Dr. Garau, que va ser cap de servei de medicina interna de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa de manera ininterrompuda en el període 1984-2010, la Junta Directiva ha valorat molt especialment tant el seu compromís inicial amb el projecte -aleshores molt incipient i incert- així com les seves significatives aportacions en l'àmbit de les malalties infeccioses. El seu llegat ha creat una escola que perdura en l'actualitat.

 

Felicitem al Dr. Garau pel seu nomenament i ens congratulem de poder seguir enriquint-nos amb el seu coneixement i la seva persona. 

    

Dr. Xavier Garau i Dr. Carles Fontcuberta 

 

® MútuaTerrassa | Contacte