MutuaTerrassa


Diario Médico entrevista al Dr. Joaquín Rodríguez en motiu de la jornada sobre esofaguectomia mínimament invasiva  

 

El passat dijous, 2 de març, la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal va celebrar una jornada sobre esofaguectomia mínimament invasiva en decúbit pron dirigida a cirurgians amb interès en la incorporació dels desenvolupaments tècnics i els processos mínimament invasius. En aquest context, el Diario Médico es va interessar per les novetats relatives a la cirurgia del càncer d'esòfag donat que està experimentant un canvi notori amb la introducció de noves estratègies terapèutiques.

 

Amb l'objectiu d'aprofundir en aquest tema, el Dr. Rodríguez Santiago els hi va explicar els múltiples beneficis associats a aquesta nova tècnica -la introducció de la via d'abordatge en decúbit pron mínimament invasiva per toracoscòpia- la qual s'està incorporant de forma progressiva als centres de major rellevància internacional d'aquesta patologia.

 

En el decurs de l'entrevista, el Dr. Rodriguez Santiago també posa de manifest la precisió que requereix l'esmentada tècnica i en conseqüència posa l'accent en la transcendència de la jornada en tant que punt de trobada pels professionals i escenari idoni per tal que tots ells puguin compartir dubtes i coneixements.

 

 

Veure la notícia aquí 

   

® MútuaTerrassa | Contacte