MutuaTerrassa


El cicle "Els Dijous de Mútua" s'inaugura amb la retransmissió per Facebook Live de la primera conferència
 

El passat dijous, 30 de març, es va donar el tret de sortida al cicle de conferències "Els Dijous de Mútua" d'aquest any, el qual es va iniciar amb la detecció precoç del càncer de còlon i recte a Terrassa. Va anar a càrrec del Dr. Fernando Fernández-Bañares, metge adjunt del servei de Digestiu de l'HUMT i la Sra. Mar Pujals, infermera del mateix servei.

 

Va comptar amb una assistència de prop d'una seixantena de persones però, gràcies a la novetat de l'edició d'enguay, l'abast de la conferència va arribar fins gairebé les 10.000 persones. Això va ser possible ja que la conferència es va retransmetre en directe, per Facebook Live -l'eina de reproducció de vídeo en temps real de Facebook- des de les xarxes socials del diari digital Món Terrassa. El vídeo va comptar amb 1.800 reproduccions i un total de 500 interaccions.

 

El magazín radiofònic matinal "El Submarí" també s'interessa per detecció precoç del càncer de còlon i recte

Dos dies abans, dimarts 28, el Dr. Fernandez Bañares, metge adjunt al servei de Digestiu de l'HUMT, va ser convidat a explicar tots els detalls d'aquest tema al magazín matinal "El Submarí" de la Ràdio Municipal de Terrassa. En aquest sentit, el Dr. Fernández Bañares es va referir a la necessitat de prendre consciència envers la detecció precoç donat que es tracta d'un càncer amb elevades expectatives de curació si efectivament és detectat a temps. També va parlar sobre el programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte (PDPCCR) del Servei Català de la Salut, el qual es va iniciar a Terrassa al gener.

 

La Directora de Comunicació de MútuaTerrassa, Natàlia Albà, va acompanyar al doctor en la seva intervenció i en aquest cas es va referir a la consolidada trajectòria del cicle, als seus objectius així com a la voluntat de l'entitat d'arribar a la població -més enllà de les consultes- tot posant el coneixement dels professionals de MútuaTerrassa al seu abast.

 

Veure l'entrevista i la conferència en Facebook live

Sentir l'entrevista

 

    

Dr. Fernando Fernández Bañares i Sra. Mar Pujals 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte