MutuaTerrassa


La III jornada sobre Lactància Materna tractarà sobre el compromís de tots envers aquesta pràctica i les principals dificultats associades     
 

El Comitè de Lactància Materna de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i el de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) han organitzat, pel proper dijous 5 d'octubre, la tercera jornada d'actualització en lactància materna amb l'objectiu de continuar formant els professionals que treballen en aquest àmbit per tal que pugin actualitzar els seus coneixements i proporcionar una millora continuada en termes de suport a les famílies, mares i nadons.

 

La inauguració oficial serà a les 9 h. i anirà a càrrec de la Dra. Rosa Asbert, directora mèdica de l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa, la Sra. Judit Fernández, directora d'infermeriade l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa, el Dr. Roger Garcia, cap del Servei Mancomunat de Pediatria de l'HUMT i la FHSJDM, la Dra. Rosa Puigarnau, presidenta del Comitè de Lactància Materna de l'HUMT i la Sra. Montserrat Batlle, presidenta del Comitè de Lactància Materna de la FHSJDM.

 

A continuació, la jornada s'estructurarà en dues taules rodones -"Lactància materna, un compromís de tots" i "Dificultats freqüents en la lactància materna"-. La primera estarà moderada per la Sra. Míriam Freixes, infermera pediàtrica de l'HUMT i hi intervindran professionals tant de l'entitat com de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. La Sra. Batlle moderarà la segona taula, en la qual també hi participaran professionals de l'entitat i de l'Hospital de Nens de Barcelona. Entre ambdues taules, la Dra. Laia Asso, metge adjunt del servei de Pediatria i Nutrició Pediàtrica de l'HUMT, pronunciarà una conferència sobre nutrició complementària i lactància.

 

Al marge d'aquestes dues taules, la jornada contempla també una ponència de cloenda sobre les bases antropològiques de la lactància materna que anirà a càrrec de la Dra. Virginia Fons, professora titular d'Antropologia Social i Cultural de la UAB. La Sra. Olga Ezquerro, secretària del Comitè de Lactància Materna de l'HUMT s'encarregarà de la cloenda. 

 

Us adjuntem el programa de la II Jornada de lactància materna

Per fer les inscripcions a la II Jornada de lactància materna accediu aquí

    

 

® MútuaTerrassa | Contacte