MutuaTerrassa


La Dra. Anna Pizà col·labora amb els mitjans locals sobre com actuar davant les infeccions en els infants 

Amb una experiència de més de 15 anys vinculada a les urgències pediàtriques, la Dra. Anna Pizà va col·laborar la setmana passada amb els mitjans de comunicació de la ciutat amb motiu de la conferència sobre les infeccions de la primera infància que va pronunciar el dijous, 28 de setembre, en el marc del cicle "Dijous de Mútua".

 

En aquest sentit, val a dir que l'endemà divendres el vídeo del Facebook Live ja comptava amb gairebé 1.700 visualitzacions i a data 4 d'octubre ja en sumava més de 2.000. Hores abans de la xerrada, el mateix dijous la Dra. Pizà va participar en el magazín matinal "El Submarí", on va ser entrevistada per la periodista Mariona Tomàs sobre les infeccions més característiques en els infants així com la manera de prevenir-les o i com actuar en cas de patir-les.

 

Escolta l'entrevista sencera aquí

El dissabte 30 de setembre, les pàgines de salut i bellesa del Diari Terrassa publicaven un reportatge sobre aquesta mateixa temàtica en el qual la Dra. Pizà parla sobre les malalties més habituals en nens petits com els refredats, els quadres catarrals, la grip, la bronquiolitis i la bronquitis, la gastroenteritis, les erupcions de la pell, la conjuntivitis, la varicel·la o els polls.

 

Veure el reportatge aquí

 

El diari digital Petit Terrassa també va entrevistar a la Dra. Pizà amb motiu de la conferència i properament tindrem ocasió de poder llegir l'entrevista.

 

 
   

Dra. Anna Pizà a la Ràdio Municipal de Terrassa 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte