MutuaTerrassa


Gaceta Médica i El Global es fan ressò de la participació de la Dra. Ana Muntañola a la trobada d'experts sobre fàrmacs biosimilars 
 

Les revistes especialitzades Gaceta Médica i El Global van publicar, en el seu número del passat 2 d'octubre, un article referent a la recent trobada d'experts en fàrmacs biosimilars que es va celebrar el mes passat a la seu del CatSalut i va estar organitzada per la Fundació de Ciències del Medicament i Productes Sanitaris.

 

Els medicaments biosimilars són fàrmacs biològics equivalents en qualitat, eficàcia i seguretat a un medicament biològic original (producte de referència) però més econòmics. Els biosimilars han irromput darrerament en l'escenari dels fàrmacs biològics i són nombroses les preguntes que han suscitat en termes mèdics i econòmics.

 

Per tal de donar resposta a totes aquestes qüestions es va organitzar l'esmentda trobada, en la qual hi va participar la Dra. Muntañola. Es va referir al "positiu impacte econòmic"dels biosimilars, és a dir, a l'estalvi que suposen per al sistema sanitari. Respecte a la intercanvialitat dels biològics per biosimilars, va comentar que es tracta d'una decisió del pacient, tot i que subratlla que "el 90% fan cas als consells del seu metge".

 

Veure la notícia de La Gaceta Médica

Veure la notícia de El Global

 
   

® MútuaTerrassa | Contacte