MutuaTerrassa


Recursos Humans organitza un nou curs sobre Mindfulness obert a tots els treballadors 
 

Desenvolupar l'habilitat de fer-nos conscients de les nostres experiències per poder respondre de forma efectiva sense reaccionar de forma automàtica, aprendre noves formes de gestionar les nostres emocions i saber cuidar millor de nosaltres mateixos per tal de ser capaços de viure de forma més saludable son alguns dels objectius que persegueixen les noves sessions de Mindfulness que prepara la Direcció de Recursos Humans pels propers mesos, fruit de l'èxit de les edicions anteriors.

 

En aquest sentit, el curs s'impartirà a l'edifici docent i constarà de 10 sessions. Totes se celebraran els dijous, en horari de 14.30 a 16.30h. Les sessions seran els dies 18 i 25 de gener;1, 8, 15 i 22 de febrer; 1, 8, 15 i 22 de març. Serà impartit novament per Joana Mateu, psicòloga coach, professora de Mindfulness qualificada pel Centre for MindfulnessResearchandPractice de la Universitat de Bangor (Regne Unit).

 

Per conèixer més detalls sobre el curs i formalitzar la inscripció és indispensable fer-ho a través del Campus Virtual. En aquest enllaç hi podeu accedir directament. Tanmateix, us adjuntem un link amb les instruccions per accedir al Campus Virtual.

 

   

Ment plena o Atenció plena?

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte