MutuaTerrassa


Professionals del CAP Olesa participen en la tretzena jornada de la Xarxa AUPA  
 

Amb l'assistència de més de 200 professionals d'arreu de Catalunya, el CAP Olesa va participar, a finals de novembre,en la 13ª edició de la Xarxa AUPA en col·laboració amb la Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament d'Olesa.

 

L'esmentada jornada, que reuneix a professionals que treballen en l'Atenció Primària, Salut Pública i Serveis Socials, es va organitzar al voltant de la presentació d'experiències de bones pràctiques.

 

Hi van concórrer més de 70 projectes, dels quals 8 van ser seleccionats per fer la comunicació oral. Un d'aquests va ser del CAP Olesa i va permetre a la Dra. Susanna Garcia, metgessa de família del CAP Olesa, explicar a l'auditori l'actuació comunitària de professionals del centre en el programa PAFES (les conegudes caminades de salut per Olesa).

 

Els participants del CAP Olesa, que van presentar tres pòsters més a la jornada van ser: Núria Garcia (cap d'infermeria), Maribel Martinez i Pilar Rubio (infermeres) i Susanna Garcia (metgessa de Família). També hi va intervenir la Sra. Montserrat Vergara (Regidora Salut Consistori Olesa).

 

El projecte AUPA

És un projecte de diverses institucions professionals i formatives en el camp de salut per promoure els projectes de salut comunitària en l'atenció primària a Catalunya. Neix al maig de 2003, com a projecte conjunt de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, les Unitats Docents de Medicina Familiar i Comunitària de Catalunya, la Càtedra Novartis de la UAB d'Investigació i Docència en Medicina i l'Institut d'Estudis de la Salut.

 

Pren el seu actual nom el juliol de 2004, quan s'integra dins de l'Àrea de Salut Pública i Recerca en Serveis Sanitaris de l'IES. En aquests moments s'incorpora també com a institució de suport l'Agència de Salut Pública de Barcelona i el 2006 l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària. 

 

 

 Participants del CAP olesa que van assistir a la  tretzena jornada de la Xarxa AUPA

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte