MutuaTerrassa


El Diari Terrassa convida a la Sra. Sosa a parlar sobre l'adopció de mascotes com a tendència de les parelles que opten per no tenir fills 

  

El suplement "Gent DT" del Diari Terrassa del passat 16 de desembre va publicar un reportatge sobre el paper de les mascotes en els nous models de famílies. Per tal d'il·lustrar i entendre aquesta nova tendència, el mitjà va convidar a la Sra. Charo Sosa a aportar els seus coneixements en aquesta matèria.

 

En aquest sentit, la psicòloga clínica d'Àptima Centre Clínic Sabadell explica que efectivament tenir mascotes s'ha convertit en una tendència actual de moltes parelles que opten per no tenir fills. Segons exposa l'experta, aquesta decisió pot ser presa atenent a factors molt diversos però en qualsevol cas és una realitat que es va generalitzant de forma progressiva. 

 

La Sra. Sosa complementa el reportatge amb un article d'opinió en el qual explica que certament "una mascota en determinades ocasions pot servir per fer un assaig de cara a tenir un fill". Entre altres aspectes, parla sobre les noves parelles a les quals se les identifica amb les sicles DINK (DoubleIncome, No Kids), les implicacions de la paternitat i la maternitat o les responsabilitats associades a la tinença d'una mascota.

Llegir el reportatge

Llegir l'article d'opinió

   

® MútuaTerrassa | Contacte