MutuaTerrassa


El Servei de Cirurgia General i Digestiva acull el Curs bàsic de formació en cirurgia endoscòpica per a residents 
 

El servei de cirurgia General i Digestiva acollirà el curs bàsic de formació en cirurgia endoscòpica que tindrà lloc el propers dies 14 i 15 de febrer a l'edifici docent de MútuaTerrassa, aquest curs que està auspiciat per l'"Asociación Española de Cirurjanos" i La "Fundación Cirujía Española",  pretén que els alumnes obtinguin les nocions bàsiques i necessàries que els permetin realitzar una laparoscòpia amb un grau suficient d'autonomia i seguretat.

 

El format de dita formació està formada per una part teòrica que permetrà l'adquisició de coneixements teòrics bàsics (organització i ergonomia al quiròfan, anatomia quirúrgica i instrumental). Com també en la part més pràctica on els assistents tindran accés a sessions quirúrgiques a través de vídeo, on poden intercanviar opinions i realitzar preguntes als cirurgians, també tindran dues sessions pràctiques amb pelvitrainers, que permetrà als assistents adquirir habilitats quirúrgiques bàsiques.

 

El curs es complementarà amb l'assistència en directe, el  divendres 16 de febrer, a tres intervencions en directe al quiròfan.

   
   

® MútuaTerrassa | Contacte