MutuaTerrassa


El Dr. González de Molina participa en el XXXV Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Qualitat Assistencial amb l'aplicació de l'AMFE en les TCDE 
 

Entre els dies 18 i 20 d'octubre, Tarragona va acollir la 35ª edició del Congrés Nacional de la SECA (Sociedad Española de Calidad Asistencial) i el Dr. Francisco Javier González de Molina va resultar becat per presentar-hi la comunicació "Aplicació de l'Anàlisi Modal de Fallades i Efectes (AMFE) en les tècniques contínues de depuració extrarenal (TCDE) contínues".

 

L'AMFE és una eina pràctica per avaluar els riscos, conèixer els fracassos proactivament i proposar accions correctores per reduir o eliminar els riscos potencials associats a un procés. El desenvolupament de l'AMFE va permetre l'elaboració d'un mapa de riscos de les TCDE del pacient crític, considerat un procés operatiu clau en les Unitats de Cures Intensives.

 

Arran de la implementació de les mesures correctores proposades per l'AMFE, els punts crítics de seguretat s'han reduït significativament, s'ha observat una millora molt considerable de l'eficiència i una reducció significativa de costos econòmics associats amb les TCDE. 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte