MutuaTerrassa


El Dr. Vidal Jové modera una taula sobre òrgans abdominals en el 4th European Focused Ultrasound Therapy Symposium 

La localitat alemanya de Leipzig va acollir, entre el 26 i el 27 d'octubre, la 4a edició del Simposi Europeu de Teràpia d'Utrasò Focalitzat, en la qual hi va participar el Dr. Vidal Jové amb el propòsit de compartir la seva experiència en el tractament mitjançant HIFU i també les perspectives de futur.


En aquest sentit, el Dr. Vidal Jové va ser convidat a moderar, juntament amb el Dr. Wladislaw Gedroyc (Londres), un bloc específic centrat en els òrgans abdominals. En aquest pannel hi van intervenir també el Dr. Chrit Monen (Urtech) i el Dr. Tobias Preusser (Bremen). La part final va anar a càrrec del Dr. Vidal-Jové, el qual va abordar les opcions terapèutiques de la teràpia HIFU guiada per ultrasons per al tractament del càncer de pàncrees  i de fetge.


En el marc d'aquest 4th European Focused Ultrasound Therapy Symposium es va anunciar que el Dr. Vidal-Jové serà l'encarregat d'organitzar tant el Congrés Mundial de la International Society for Therapeutic Ultrasound (ISTU) com l'Europeu -el 5è European Focused Ultrasound Therapy Symposium (EUFUS)-, els qua les celebraran l'any 2019 a Barcelona.   

 

® MútuaTerrassa | Contacte