MutuaTerrassa


El servei de Traumatologia s'actualitza amb estades internacionals i participació en congressos mundials 
 

En referència a les estades internacionals, la Dra. Inma Puig de la Bellacasa, metgessa adjunta del servei i membre de la Unitat de mà i extremitat superior de l'HUMT, ha tingut l'oportunitat de fer una estada d'un mes al PulvertaftHand Centre a Derby, un dels centres pioners en cirurgia de la mà a Europa i centre de referència del Sud d'Anglaterra.

 

Per la seva banda, el Dr. David Mateu, metge adjunt del servei i membre de la Unitat de genoll de l'HUMT ha realitzat una estada d'una setmana a l'Hospital for Special Surgery (HSS) de Nova York, un centre exclusivament de cirurgia ortopèdica elegit recentment com a número u d'aquesta especialitat en el ranking anual dels hospitals dels Estats Units.

 

Pel que fa a la participació en congressos internacionals, el Dr. Emilio Cañete, metge adjunt del servei, va assistir -per tal de conèixer els nous avenços i la situació actual de l'artroscòpia de maluc- al Congrés de la Societat Internacional d'Artroscòpia de Maluc (ISHA) celebrat a mitjans d'octubre a Santiago de Xile; una reunió on es donen cita els especialistes de més renom en aquest camp a nivell mundial.

 

En aquest mateix sentit, el Dr. David Bosch, metge adjunt del servei, va assistir al Congrés anual de la Societat nord-americana de Columna Vertebral (NASS) a Orlando, Florida; una trobada on hi participen especialistes de renom tan a nivell nord-americà com a nivell mundial. El Dr. David Bosch hi va participar amb la voluntat  d'actualitzar-se en els nous avenços de la cirurgia de columna vertebral, en l'evolució del material quirúrgic i l'implant d'una nova tècnica d'artròdesis dorsolumbar mínimament invasiva (XLIF).

 

Per a veure el detall de les notícies, consulteu el Blog del servei de COT de MútuaTerrassa 

   

® MútuaTerrassa | Contacte