MutuaTerrassa


Apunta't la nova data! La jornada de presentació del 7è informe de progrés Global Compact se celebrarà el 22 de març 
 

El proper dijous, 22 de març se celebrarà -a l'Edifici Docent- la presentació del 7è informe de Compromís Social amb el que MútuaTerrassa ha revalidat el nivell Global Compact Advanced per tercer any consecutiu i ha estat reconeguda per la Fundació AvedisDonabedian amb el Premi a la millor Informació sobre actuacions en responsabilitat social.

 

Tal i com s'avançava en el BREUS monogràfic del passat 23 de febrer,les iniciatives que es presentaran -de la mà dels seus impulsors i conduïdes pel periodista David Marcet- són les següents: "Les caixes de vida: una oportunitat per compartir, conèixer i aprendre de l'altre", "La consulta adolescència: aproximant-nos a una atenció integral a l'adolescent i al seu entorn" i "Les campanyes de prevenció i detecció precoç dels càncers més freqüents (amb l'exemple del càncer de mama)".

 

Pel que fa al protocol, la inauguració de la jornada tindrà lloc a les 10.30 h i comptarà amb la presència del Sr. Francesc Puig, president del Comitè Mútua i Societat de MútuaTerrassa i a continuació intervindrà la Sra. Mª Emília Gil, adjunta a la direcció general i directora corporativa de docència, recerca i innovació de l'entitat.La cloenda anirà a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de MútuaTerrassa i al final de l'acte es lliurarà l'informe a tots els assistents.

 

Per a més informació: veure el programa de la jornada i consultar el 7è informe de progrés Global Compact 

    

® MútuaTerrassa | Contacte