MutuaTerrassa

Notícies


Apunta't la nova data! La jornada de presentació del 7è informe de progrés Global Compact se celebrarà el 22 de març 
 

El proper dijous, 22 de març se celebrarà -a l'Edifici Docent- la presentació del 7è informe de Compromís Social amb el que MútuaTerrassa ha revalidat el nivell Global Compact Advanced per tercer any consecutiu i ha estat reconeguda per la Fundació AvedisDonabedian amb el Premi a la millor Informació sobre actuacions en responsabilitat social.

 

Tal i com s'avançava en el BREUS monogràfic del passat 23 de febrer,les iniciatives que es presentaran -de la mà dels seus impulsors i conduïdes pel periodista David Marcet- són les següents: "Les caixes de vida: una oportunitat per compartir, conèixer i aprendre de l'altre", "La consulta adolescència: aproximant-nos a una atenció integral a l'adolescent i al seu entorn" i "Les campanyes de prevenció i detecció precoç dels càncers més freqüents (amb l'exemple del càncer de mama)".

 

Pel que fa al protocol, la inauguració de la jornada tindrà lloc a les 10.30 h i comptarà amb la presència del Sr. Francesc Puig, president del Comitè Mútua i Societat de MútuaTerrassa i a continuació intervindrà la Sra. Mª Emília Gil, adjunta a la direcció general i directora corporativa de docència, recerca i innovació de l'entitat.La cloenda anirà a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de MútuaTerrassa i al final de l'acte es lliurarà l'informe a tots els assistents.

 

Per a més informació: veure el programa de la jornada i consultar el 7è informe de progrés Global Compact 

    

® MútuaTerrassa | Contacte