MutuaTerrassa


L'HUMT, Catlab i Axioma, mostren les seves dependències a les escoles 

 

El passat divendres, 16 de març, el Parc Logístic de Salut de Viladecavalls va rebre la visita de prop d'una trentena d'alumnes de 6è de primària de l'escola L'Avet. La Dra. Imma Caballé, directora de Catlab i el Sr. Ignasi Canal, director d'Axioma, els van rebre i els hi van fer cinc cèntims sobre el propòsit de la visita i el recorregut que durien a terme.

 

En primer lloc van conèixer les dependències de Catlab. Acompanyats per la Dra. Caballé i la Dra. Paloma Salas, responsable d'extraanalítiques, van poder veure -entre d'altres- el procés d'extracció o la visualització microscòpica, així com la resta d'instal·lacions.

 

A continuació van dirigir-se a Axioma i van poder conèixer les particularitats del teixit quirúrgic Steripak, la zona del rentat d'instrumental i la bugaderia. En aquest sentit, els alumnes van poder veure -vestits amb roba tècnica i esterilitzada- una demostració del material quirúrgic que arriba a Axioma, els contenidors que s'empren i el funcionament de les màquines de rentat així com la zona de descàrrega dels camions.

 

Per la seva banda, el dijous 22 de març una vintena d'estudiants d'ESO de l'escola La Vall van visitar l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Primerament van conèixer, de la mà de la Dra. Yolanda Cuesta, directora gerent d'Àptima Centre Clínic, l'entitat MútuaTerrassa en la seva globalitat, mitjançant una presentació i un audiovisual corporatiu.

 

Acte seguit les alumnes van fer un recorregut per alguns dels emplaçaments de l'HUMT com són els Gabinets d'Exploració, Consultes Externes, la sala de parts, les dependències d'Àptima Centre Clínic, la Unitat de Neonats així com Hemodinàmica i Radiologia.

 

 

 

 

 

 

  

 Visita de l'Escola L'Avet a Axioma

 

 Visita de l'Escola L'Avet al Parc Logístic de Salut

Visita de l'Escola La Vall a l'HUMT

® MútuaTerrassa | Contacte