MutuaTerrassa


La Residència i Centre de Dia Falguera, finalista a la 2a edició dels Premis Nutrisenior 

 

El treball presentat per aquest centre de la Fundació Vallparadís porta per títol "La Cultura de la Cocina" i recull la bona pràctica duta a terme en el taller de cuina que es realitza setmanalment al centre. Són un total de 10 les iniciatives finalistes i l'acte on es desvetllaran els 2 guanyadors se celebrarà a Madrid del proper dijous 19 d'abril.

 

En aquesta activitat del taller de cuina els professionals d'Infermeria i Teràpia Ocupacional fomenten hàbits de nutrició saludables a través del coneixement i l'educació en l'alimentació i alhora promocionen l'autonomia de les persones amb la realització i l'elaboració de receptes que es serveixen a la resta de usuaris i personal del centre.

 

Cada sessió s'estructura en dues parts: la primera d'higiene i educació nutricional i la segona on els participants realitzen l'àpat establert que es menjarà la resta de persones del centre i personal, ja sigui dinar, berenar o sopar. Dels plats elaborats en el marc d'aquest taller destaca l'elaboració del aperitiu per més de 120 persones per la Revetlla de Sant Joan, la realització de diferents receptes de pastissos, el dinar per més de 100 persones, o l'elaboració d'elements gastronòmics per la decoració del centre.

 

Els Premis Nutrisenior són una iniciativa d'Inforesidencias.com, un portal de recerca de centres de la 3a edat i Fonactiv. La voluntat que persegueixen és reconèixer les bones pràctiques de les residències i centres de dia que, a través de l'alimentació i mitjançant una ACP, contribueixen a la millora de la qualitat de vida de la gent gran.

 
     

® MútuaTerrassa | Contacte