MutuaTerrassa


La IV jornada Oftalmològica dels Vallès i el Bages tractarà sobre l'abordatge de diversos casos clínics d'urgències 

El proper divendres, u de juny, l'edifici docent de MútuaTerrassa acollirà la IV Jornada Oftalmològica del Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Bages, que anualment s'organitza de forma rotatòria entre el Consorci Sanitari de Terrassa, la Corporació Sanitaria Parc Taulí, l'Hospital General de Granollers, la Fundació Althaia de Manresa i l'HUMT.

 

La inauguració serà ales 8.45h i anirà a càrrec de la Dra. Rosa Asbert, directora Mèdica de l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa. La jornada s'estructurarà en 6 blocs i se centrarà en els casos clínics d'urgències. En aquest sentit primer es tractaran els de neurooftalmologia i a continuació els de segment anterior.

 

Després d ela pausa, la sessió es reprendrà amb les urgències de retina/úvea, les d'oculoplàstia, les d'oftalmopediatria i finalment s'abordaran les de glaucoma. Per acabar, es tractaran també els problemes d'optometria i la cloenda anirà a càrrec del Dr. Antoni Salvador, cap del Servei d'Oftalmologia de l'HUMT. Tots els participants són professionals dels serveis d'Oftalmologia dels centres citats anteriorment.

 

Per a més informació i inscripcions: veure programa

 
       

® MútuaTerrassa | Contacte