MutuaTerrassa


El Servei de Medicina Intensiva organitza un curs de comunicació en el procés de donació de teixits 

Donar a conèixer l'activitat del Banc de Sang i Teixits, aprofundir en les aplicacions clíniques dels teixits, abordar les claus de l'entrevista i, en definitiva, conèixer més a fons els procediments existents al voltant de la donació de teixits per tal de poder traslladar-lo als possibles donants amb les màximes garanties d'èxit és el propòsit del curs que se celebrarà el proper 29 de maig a l'edifici docent.

 

La introducció anirà a càrrec del Dr. Xavier Genís, responsable del Donor Center del Banc de Sang i Teixits de Barcelona, i a continuació hi intervindrà la Dra. Elisabeth Navas, adjunta al Servei de Medicina intensiva de l'HUMT i Coordinadora de Transplantaments.

 

Seguidament la següent ponència serà del Sr. Pedro Billas, infermer del Donor Center i acte seguit s'esdevindrà la part pràctica amb un parell de rol plays (sobre l'entrevista telefònica i la presencial). En el darrer, a banda de la Dra. Navas, també hi participarà el Dr. Josep Mª Alcoverro, adjunt a la UCI de la Fundació Althaia de Manresa i Coordinador de Trasplantaments.

 

Per a més informació i inscripcions: veure programa

 
    

® MútuaTerrassa | Contacte