MutuaTerrassa


Els serveis corporatius de comunicació s'incorporen a la Cartera de Serveis Interns (CSI) 

El serveis corporatius de comunicació obren la seva cartera de servei al Portal.mnet perquè tots els usuaris pugueu fer ús del CSI amb 4 formularis a la vostra disposició. Un d'ells per a la petició de reserva de sales de l'edifici docent per a reunions i formació ordinària establerta. També disposeu d'un altre formulari destinat a la petició d'organització actes de caràcter científic com jornades, workshops o congressos o formació especial que no es troba en els circuits ordinaris.

 

Els altres dos formularis es destinaran: un per a sol·licitar la creació de canals i grups de destinataris dels missatges de comunicació a través de MútuaApp, app de comunicació interna de missatgeria que us podeu descarregar a través de Google Play i Apple Store per rebre els missatges. Des de fa unes setmanes també podeu rebre els missatges a través de Portal.mnet al vostre ordinador de treball i visualitzar els missatges entrant amb el vostre usuari i password.

 

L'altre formulari es dirigeix a les peticions de disseny gràfic, on podreu sol·licitar la creació de targetes de visita, fulletons, cartells, rètols, segells, etc. Aquesta cartera de serveis i els formularis estaran disponibles a partir d'avui, 23 de maig.

 

Per a qualsevol dubte estem a la vostra disposició a les extensions 13088 o 13087.

 

Us adjuntem un manual sobre com fer aquestes peticions a través de la cartera de serveis

 
   

® MútuaTerrassa | Contacte