MutuaTerrassa


Tot a punt per a la celebració del segon aniversari de la Casa Marquès Salut Mental 

Inaugurada el 17 de maig del 2016, la Casa Marquès Salut Mental va complir la setmana passada dos anys des de la seva posada en funcionament. Per celebrar aquest segon aniversari s'han programat diversos actes lúdics i festius que s'esdevindran en el transcurs del proper dijous 24 de maig.

 

En aquest sentit, la jornada començarà amb una xocolata amb xurros, un esmorzar ben energètic per poder fer front al primer repte del dia: una competició entre "triginteros" i "marquesos" que tindrà lloc al casal de St. Pere. Al migdia, el xef Salvador Llistar delitarà a tots els usuaris de Casa Marquès amb la seva tradicional paella, la qual estarà precedida per un aperitiu de celebració.

 

A la tarda serà el torn dels familiars i amics de Casa Marquès. En aquest sentit, a les 16h hi ha prevista l'estrena del videoclip "Mira Dentro", protagonitzat pels usuaris d'aquesta llar i centrat en una invitació a mirar-nos al nostre interior i a no excloure a ningú. Acte seguit el protagonisme es traslladarà al grup de ball de Casa Marquès ja que seran els encarregats de mostrar a tots els presents la seva coreografia amb la música del musical "Mamma Mia".

 

Casa Marquès festejarà aquest segon any de vida amb la satisfacció de comptar amb les 30 places de la llar residència plenes i amb el plaer d'haver contribuït a forjar una casa que vetlla pel benestar de tots els residents i, alhora, treballa per contribuir a desestigmatitzar els problemes de salut mental. Els nombrosos projectes psicoeducatius orientats a fomentar i reforçar les capacitats dels residents, un ampli programa d'ocupació del temps i les múltiples activitats per promoure la seva integració social en són alguns exemples.

 

Veure la programació

 
   

® MútuaTerrassa | Contacte