MutuaTerrassa


La Xarxa de Comunicació Local entrevista a Eva Álvarez sobre les adversitats de la maternitat 

 

El passat dijous, 10 de maig, el magazín "La tarda" de la Xarxa de Comunicació Local -mitjançant l'emissora associada Cugat.cat- va entrevistar a l'Eva Álvarez per aprofundir en els sentiments contraposats que en determinats casos es deriven de les circumstancies pròpies de la maternitat.

 

En el decurs de l'entrevista la Sra. Álvarez parla sobre els sentiments i les sensacions de les mares que han idealitzat la maternitat i que se'n adonen que la realitat sovint està lluny d'aquesta idealització. També es refereix als sentiments de culpa, frustració i incapacitat que a vegades es donen entre les dones que acaben de ser mares i a les múltiples diferències existents entre les expectatives creades i la realitat.

 

L'Eva conclou que l'existència d'aquests sentiments no s'ha d'entendre com un fet estrany ni aïllat i que és més freqüent del que pensem. En aquest sentit, manifesta que conviure amb aquesta contraposició de sensacions és comú entre les mares recents i que el fet de conviure-hi no ha d'implicar necessàriament cap penediment real respecte la decisió de tenir fills.

 

Sentir l'entrevista

 
   

® MútuaTerrassa | Contacte