MutuaTerrassa


El servei d'Hospitalització a Domicili signa un nou conveni amb un centre residencial 
 

L'any 2014 MútuaTerrassa va crear un conveni de col·laboració per a la prestació del servei d'Hospitalització Domiciliària a centres residencials.Mitjançant aquest acord l'esmentat servei permet acostar l'assistència sanitària al domicili del pacient, i mantenir l'entorn, els hàbits i el confort del domicili alhora que es disminueixen els riscos iatrogènics.

 

Aquell any s'hi van adherir tres residències per la gent gran de Terrassa i l'any següent se'n van sumar dues de Les Fonts. L'any 2016 es va ampliar a una residència més de Terrassa i una altra de Viladecavalls i l'any passat se'n va afegir una de Rubí.

 

Aquest mes de juliol s'hi ha sumat un nou centre, concretament la Residència i Centre de Dia per a la Gent Gran Sant Salvador de Sant Cugat del Vallès. Així doncs, amb aquesta ja són nou els centres residencials -de 5 poblacions diferents- que es beneficien de la tasca assistencial del Servei d'Hospitalització a Domicili de MútuaTerrassa. En aquest sentit, a les residències es treballa conjuntament amb el personal sanitari encarregat del pacient i se li explica cada dia a la infermera o auxiliar els canvis en la medicació i l'estat del pacient. 

 

Membres de l'equip de la Unitat HAD a la Residència per a gent gran Sant Salvador 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte