MutuaTerrassa


Tot a punt per a la celebració de la X jornada de l'Àmbit de Servei Sociosanitari  
 

Amb el propòsit de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2017 en matèria sociosanitària, el proper 5 d'octubre l'edifici docent acollirà la X jornada científica de l'Àmbit de Servei Sociosanitari, la qual comptarà amb les exposicions de diversos professionals d'aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa.

 

La inauguració anirà a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de l'entitat i del Sr. Ramon Ramells, gerent de l'Àmbit de Servei Sociosanitari. Acte seguit s'esdevindran les presentacions dels onze treballs i experiències, totes elles vinculades al terreny sociosanitari i centrades en aspectes tan diferenciats com diferents com, la salut mental, esquizofrenia i gent gran.

 

La conferència de la jornada d'enguany anirà a càrrec del Dr. Antoni Andreu, Doctor en Medicina especialitzat  en Bioquímica Clínica de la Universitat  Autònoma de Barcelona (UAB).  Director  Científic d'EATRIS, i portarà per títol: "Què ens aporta la recerca en el sector de la dependència?"

 

Per a més informació consulteu el programa de la X Jornada de l'Àmbit de Servei Sociosanitari  

 

 

 

 

    

® MútuaTerrassa | Contacte