MutuaTerrassa

Notícies


El servei de COT de l'HUMT, present al International Consensus Meeting in MusculoskeletalInfection 
 

El RothmanInstitute de Philadelphia va acollir, entre el 25 i el 27 de juliol, la segona edició del International Consensus Meeting in MusculoskeletalInfection, una trobada d'experts a nivell mundial per actualitzar coneixements i debatre sobre diferents aspectes relacionats amb la infecció osteoarticular.

 

Hi van assistir professionals de més d'un centenar de països i en el cas de l'HUMT hi va participar com a delegat el Dr. Lluís Font-Vizcarra, adjunt del servei de COT de l'HUMT. Amb el propòsit de treure el màxim profit de la trobada, els diferents delegats van preparar-se temàtiques i preguntes per debatre conjuntament i el Dr. Font-Vizcarra -juntament amb 3 delegats més- va abordar la qüestió relativa a si existeix prou evidència per recomanar la utilització de la pròtesis infectada com espaiador després de ser esterilitzada intraoperatòriament mitjançant autoclau.

 

La reunió va comptar també amb representants de prestigioses societats ortopèdiques i la idea és desenvolupar un document que es pugui utilitzar per millorar la cura dels pacients amb infeccions musculoesquelètiques.La propera edició se celebrarà al 2023.

 

 

 

 

 

 

Dr. Lluis Font

® MútuaTerrassa | Contacte