MutuaTerrassa

Notícies


"Els mil dies d'or del lactant": eix central de la XIV jornada sobre actualització pediàtrica 

 

El proper 30 d'octubre, el servei de Pediatria l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) celebrarà -a la sala d'actes de l'Edifici Docent- la catorzena jornada d'actualització en l'àrea pediàtrica, enguany sota el títol "Els mil dies d'or del lactant".

 

 


La sessió començarà a partir de les 8:30h amb la inauguració oficial en la qual hi intervindrà la Dra. Rosa Asbert, directora mèdica de l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa, el Dr. Roger Garcia, cap de servei de Pediatria de l'HUMT, la Dra. Alícia Mirada i la Dra. Marta Garcia, adjuntes del mateix servei i la Sra. Pilar Morales, supervisora d'Infermeria de l'Àrea Maternoinfantil de l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa.
En el transcurs de la jornada hi participaran diversos professionals de l'entitat vinculats a l'Àrea Pediàtrica així com al servei de Ginecologia i Obstetrícia i al centre de Salut Mental Infanto-Juvenil de MútuaTerrassa. Tanmateix, l'acte també comptarà amb la participació d'alguns professionals provinents d'altres centres.

 

 

 


En el marc d'aquest període -dels 1.000 primers dies de vida- és previst que abordin qüestions tan diverses com la introducció del perquè de la importància d'aquest període, el risc present des de l'embaràs, els naixements abans de termini, l'alimentació saludable i les alertes vinculades al progrés atípic en el nadó. Finalment, la conferència "Ser mare en temps de Netflix" servirà com a cloenda de la jornada i anirà a càrrec de la Sra. Mariona Visa, doctora en Comunicació Audiovisual.

 

 

 


Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a través del Campus Virtual (per als professionals de l'entitat) en aquest link: http://campus.mutuaterrassa.cat o en aquest site https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/14-jornada-pediatria (per als professionals d'altres entitats)

 

 


 

      

® MútuaTerrassa | Contacte