MutuaTerrassa


MútuaTerrassa exposa la seva experiència d'Empresa Saludable en un fòrum d'experts 
 

El passat dimecres, 4 de juliol, MútuaTerrassa va compartir la seva experiència com a Empresa Saludable en el marc de la jornada "Bienestar de los empleades en la empresa". Va ser una trobada d'experts en Salut Laboral organitzada per PRL Innovación, una associació que promou la cultura de la innovació en el terreny de la prevenció amb l'objectiu d'impulsar iniciatives reals per les persones i les empreses saludables.

 

En aquest sentit hi va intervenir el Sr.Lluis Autonell, responsable del departament de Salut Laboral de MútuaTerrassa, juntament amb la Dra. Susana González, coordinadora del servei mèdic de l'esmentat departament. Van exposar el programa d'Empresa Saludable de MútuaTerrassa, entès com un servei al treballador i concretamentvan compartir les campanyes de prevenció i detecció precoç de càncers freqüents  adreçades al treballadors i que l'entitat va desplegar durant l'any 2017.

 

En el transcurs de la presentació van explicar l'experiència de desplegar un projecte transversal a nivell d'entitat i van posar en valor la col·laboració de serveis experts en salut com els serveis mèdics col·laboradors del programa (Ginecologia i Obstetrícia, Radiologia, Dermatologia, Digestologia, Urologia i Endocrinologia i Nutrició). Tanmateix també van posar èmfasi en la resta de departaments de l'entitat que han col·laborat activament en el programa (Departament de Comunicació  i  Serveis interns).

 

La jornada es va celebrar a la seu de Naturgy a Barcelona i va comptar amb les experiències d'empreses com Grifols, Gaes, Sanofi, Sanitas, Caixabank,  Bayer, Suez, entre altres.

 

 

Sr. Lluis Autonell durant la seva ponència

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte