MutuaTerrassa


La Dra. Susana González explica a la Ràdio Municipal de Terrassa la conveniència de la vacunació antigripal     
El passat dimecres, 14 de novembre, el magazín matinal "El submarí" de la Ràdio Municipal de Terrassa va convidar a la Dra. González, metgessa del Departament de Salut Laboral de MútuaTerrassa i coordinadora de l'Àrea Mèdica del Servei de Prevenció de l'entitat per aprofundir en el coneixement sobre la grip, coincidint amb la campanya d'enguany iniciada el passat 22 d'octubre.

L'entrevista va venir motivada pel fet que aquest any, una de les prioritats del Departament de Salut és l'increment de la taxa de vacunació entre els professionals sanitaris. En aquest sentit Dra. González es va referir a la importància de vacunar-se tot fent especial èmfasi en la conveniència que ho facin els professionals sanitaris. D'acord amb l'objectiu del Departament de Salut, va explicar que des de MútuaTerrassa es treballa com cada any en aquest sentit per tal d'incrementar el percentatge de professionals protegits i va detallar que ha anat creixent gràcies a la conscienciació de tots ells.

 


Al marge d'això, la Dra. Gonzàlez també va explicar a tots els oients què és la grip, els símptomes que té i el tractament òptim a seguir en cas de contagiar-se amb el virus. En aquest sentit també es va referir a la necessitat de treballar en termes de prevenció, als diversos grups de risc existents i també va explicar les diferències que solen donar-se d'un any a l'altre en els virus.


Sentir l'entrevista sencera

   

® MútuaTerrassa | Contacte