MutuaTerrassa


L'equip d'infermeria de la UCI participa al XII Simpòsium Nacional d'Úlceres i Ferides Cròniques 

 

La Sra. Fina Valls (doctora en infermeria), la Sra. Mercedes del Cotillo, la Sra. Rosa Ribal i la Sra. Maria Pujol van intervenir al XII Simpòsium Nacional de Úlceres i Ferides Cròniques amb tres presentacions que es va celebrar a València la setmana passada.

 

  • EFICACIA DE UNA ESTRATEGIA GLOBAL EN LA REDUCCIÓN DE LAS LESIONES CUTÁNEAS ASOCIADAS A LA HUMEDAD EN UNA UNIDAD DE CUIDADOS INTENSIVOS. Les autores són: Mercedes del Cotillo; Josefa Valls-Matarín; Maria Pujol; Rosa Ribal; Imma Sandalinas .
  • IMPACTO DE UNA ACCIÓN FORMATIVA EN LA DIFERENCIACIÓN ENTRE ÚLCERAS POR PRESIÓN Y LESIONES CUTÁNEAS ASOCIADAS A LA HUMEDAD EN UN ÁREA DE CRÍTICOS. Les autores són: Josefa Valls-Matarín; Mercedes del Cotillo; Maria Pujol; Rosa Ribal; Imma Sandalinas.
  • PROPUESTA PARA MEJORAR LA VALORACIÓN DE LA SUBESCALA HUMEDAD DE LA BRADEN EN UNA UNIDAD DE CUIDADOS INTENSIVOS. Les autores són: Josefa Valls-Matarín; Mercedes del Cotillo; Maria Pujol; Rosa Ribal; Imma Sandalinas.

 

Cal destacar que a més de les tres comunicacions, a la taula "Nuevas aportaciones al conocimiento de la dermatitis asociada a la incontinencia", a càrrec del Dr. Manuel Rodríguez Palma, que va fer referència a l'article, publicat pel mateix equip d'investigadores al 2017 a Infermeria intensiva i portava per títol " Incidència de lesiones cutánies associades a la humitat en una unitat de cures intensives", com a estudi pioner a Espanya sobre la incidència de lesions cutànies associades a la humitat. La rellevància de l'article ve donada perquèè aquestes lesions abans estaven englobades dins les ulceres per pressió i des de 2014 es van separar en una altra categoria i a nivell nacional existeixen molts pocs articles.

  

Sra. Fina Valls, Sra. Mercedes del Campillo, Sra. Rosa Ribal i Sra. Maria Pujol

® MútuaTerrassa | Contacte