MutuaTerrassa


Francesc Puig reconegut amb el premi a la millor trajectòria professional de l'Associació Catalana de Recursos assistencials 

 

Francesc Puig i Ustrell, ex gerent de l'Àmbit de Servei Sociosanitari de MútuaTerrassa, va ser reconegut el passat 28 de novembre amb el guardó a la millor trajectòria i aportació professional en l'atenció a la dependència i promoció de l'autonomia personal. El premi el va rebre en el marc de la setzena edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, promoguts per l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) des de l'any 2003, de mans del Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

 


Puig és mereixedor de l'esmentat premi per la seva contribució al creixement i la consolidació del sector de la dependència i d'ACRA. Treballador incansable, va desenvolupar tota la seva carrera professional a MútuaTerrassa durant quaranta-dos anys, vint-i-cinc dels quals com a gerent de la Fundació Vallparadís fins a la seva jubilació, a principis del 2017. Tot i així, encara continua vinculat a l'entitat com a president del Comitè Mútua i Societat.

 

 

 

Entre moltes d'altres fites, com a gerent de la Fundació Vallparadís va dirigir el seu creixement des de l'any 1992, fins a gestionar vint centres en diferents àmbits d'activitat (gent gran, sociosanitari, discapacitat intel·lectual i salut mental) i amb projectes molt importants per l'entitat com el Centre Vallparadís o la Casa Vapor Gran. Treballant sempre amb excel·lència i eficiència de servei, va contribuir a augmentar el prestigi de l'entitat, a més de col·laborar intensament amb les patronals del sector davant les administracions i els ens socials.

 


Pel que fa al seu vincle amb ACRA, Puig també hi ha tingut un paper determinant pràcticament des de la seva creació. Implicat en les successives juntes directives ocupant càrrecs de responsabilitat, el seu rigor, professionalitat, coherència i visió l'han convertit en un dels directius més reconeguts i estimats entre els companys de l'associació.

 

  

Premi al Sr. Francesc Puig de mans del l'Hble. Sr. Chakir El Homrani i la Sra. Cinta Pascual  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte