MutuaTerrassa


Els residents de la Fundació Vallparadís participen en diferents programes de voluntariat 

Aquest passat cap de setmana, els residents del Centre de dia Roureda (Sabadell) i la Llar-Residència Triginta Salut Mental (Terrassa) van participar en El Gran Recapte d'aliments organitzat pel Banc d'aliments de Catalunya.

 


Els residents d'ambdós centres van realitzar l'acció a un supermercats dels respectius barris de Sabadell i Terrassa. Per al Centre de dia La Roureda era el primer any i van col·laborar usuaris, familiars i personal tècnic. En el cas de la Llar-Residència Triginta Salut Mental ha estat el tercer any.

 

 

 

Campanya "Una poma dona vida"
El passat 9 de novembre, el Centre de dia Roureda (Sabadell) va col·laborar també en l'acció solidària "Una poma per la vida", que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social.

 

 

Els treballadors i usuaris del centre van demanar la col·laboració als consumidors de la cadena de supermercats Condis, informant i sensibilitzant als clients de la malaltia de l'Esclerosis Múltiple, perquè col·laboressin amb un donatiu de 1,5€ per una poma, que havien de pagar a caixa. Els diners íntegrament van anar a parar l'estudi dita malaltia i que promociona la FEM (Fundació Esclerosis Múltiple).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voluntaris del Centre del dia La Roureda 

 

Voluntaris de la Llar-Residència Triginta Salut Mental

® MútuaTerrassa | Contacte