MutuaTerrassa

Notícies


El Premi d'Infermeria MútuaTerrassa arriba a la 25ª edició 

 

Totes les persones interessades en participar en la XXV edició del Premi d'Infermeria MútuaTerrassa ja poden consultar les bases que regulen la presentació dels treballs a través de la intranet de l'entitat; Mútua.net.

 

Enguany, el XXV Premi d'Infermeria se celebrarà el dijous, 16 de maig. Donada l'efemèride, s'ampliarà la jornada els dos dies previs on s'impartiran tallers de temàtiques innovadores.. Es tracta d'un acte que, anualment, serveix per guardonar els treballs de l'àmbit de la infermeria, fisioteràpia, treball social, teràpia ocupacional, logopèdia i educació social que més han destacat per la rellevància de l'estudi, la claredat, el rigor metodològic així com el seu caràcter multidisciplinari i innovador.

 

Tal i com es reflexa en les bases, la novetat d'enguany rau en el fet que només optaran a presentació oral del premi 15 resums, la resta de treballs seran presentats en format pòster.

 

Dates a recordar:


1) La data límit de presentació dels resums serà el 9 d'abril de 2019
2) La notificació d'acceptació o no del treball i format de presentació ho realitzarà la secretaria tècnica via correu electrònic a partir del dia 26 d'abril de 2019
3) La data límit per enviar les presentacions orals (en PowerPoint o Prezi) dels treballs acceptats a secretaria tècnica serà el dia 13 de maig 2018.
4) La data límit per enviar el pòster (format PowerPoint) dels treballs acceptats a secretaria tècnica serà el dia 7 de maig 2018.

 

Per a consultar el detall de les bases feu clic aquí

Per consultar la plantilla fer clic aquí 

   

® MútuaTerrassa | Contacte