MutuaTerrassa


L'ARA es fa ressò de la Unitat de Salut Mental Perinatal de l'HUMT i dels tallers d'alletament matern      

 

Donar a conèixer la Unitat de Salut Mental Perinatal (USMP) de l'HUMT, posar sobre la taula els transtorns mentals perinatals que pateixen al voltant d'una quarta part de les dones embarassades així com els efectes que es poden desencadenar en la salut de la mare i el nadó són els objectius del reportatge "Embaràs i Salut mental" publicat per l'ARA Criatures el passat 20 d'octubre.

 

 


En aquestes pàgines es posava en relleu el valor afegit de la USPM de l'HUMT, el tractament transversal i multidisciplinar que facilita i es feia referència també al programa d'atenció al dol perinatal que proporciona. En aquest sentit, el reportatge incorporava també el testimoni d'una parella, pacient de la Unitat, que va perdre un dels seus fills bessons durant la gestació i que ha estat usuària de la USMP durant una llarga temporada.

 

 

 


El cap de setmana següent, el dissabte 27 d'octubre, el mateix suplement abordava -sota el títol "Alletar és vida"- la importància de la lactància materna i prenia com a exemple la llarga trajectòria de l'entitat en aquest àmbit -fa més d'una dècada que hi treballa- i parlava sobre els tallers de l'alletament matern promoguts per MútuaTerrassa.

 

 

 


En aquest sentit, diversos professionals vinculats al servei de Pediatria i Ginecologia i Obstetrícia de l'HUMT van aportar-hi el seu coneixement i experiència i van referir-se a aspectes tan diversos com el paper del Comitè de Lactància Materna de l'HUMT o a la tasca incansable que es realitza des dels grups de suport a la lactància materna. Paral·lelament, el reportatge recollia també les aportacions d'una parella i d'una mare que son usuaris recents dels esmentats grups i posava especial èmfasi en el suport rebut per compartir els mesos posteriors al naixement dels respectius infants.

 

 

 


 

Llegir el reportatge sobre els tallers d'alletament matern     

   

® MútuaTerrassa | Contacte