MutuaTerrassa

Notícies


En marxa el II Concurs del Conte de Sant Jordi MútuaTerrassa! 

 

Des de l'any 2010, MútuaTerrassa edita un conte l'objectiu del qual és promoure l'adopció d'hàbits saludables per part dels infants. Amb la voluntat de fer partícips d'aquest projecte educatiu a tots els professionals, l'any passat l'entitat va posar en marxa el concurs del conte de Sant Jordi i, fruit de la bona acollida, enguany arriba la segona edició.

 

Tal i com ja es va explicar, es tracta d'un concurs promogut pel Comitè Mútua i Societat i la Direcció Corporativa de Comunicació i servirà per escollir el relat que s'editarà en el marc de la festivitat de Sant Jordi. Tal i com s'estableix a les bases reguladores, la temàtica d'enguany és "Camí del quiròfan". En aquest sentit, la història haurà de servir perquè els nens i nenes que han d'anar a quiròfan coneguin com serà aquest camí i ajudar-los a veure aquesta situació de la manera més relaxada o divertida possible.

 

El relat ha d'estar dirigit a infants d'entre 5 i 9 anys i ha de tenir una extensió d'entre 450 i 550 paraules. Es podrà presentar fins el 4 de març i caldrà enviar-lo en format PDF al correu comunicacio@mutuaterrassa.cat amb el pseudònim de l'autor. Un jurat integrat per representants de MútuaTerrassa i una persona externa  -mestra de primària i pedagoga- s'encarregarà de triar l'obra guanyadora.

 

El premi consistirà en l'edició, il·lustració i publicació del conte per part d'una editorial professional i en la distribució del mateix entre els serveis de pediatria dels Centres d'Atenció Primària, Consultes Externes, Àptima Centre Clínic i altres emplaçaments de l'entitat. A més també es regalarà una experiència de Wonderbox. El lliurament de premis es realitzarà durant l'acte de celebració de Sant Jordi.

 

Tal i com ja s'ha apuntat, la iniciativa persegueix el foment de la lectura i dels hàbits saludables entre els més petits, la promoció del coneixement d'aspectes relacionats amb la salut entre els infants i -de manera transversal- la implicació dels professionals de l'entitat per tal que el conte esdevingui una eina per millorar la conscienciació dels més petits envers la salut.

 

En el següent enllaç podeu trobar les bases reguladores del concurs.

 

Us animem a participar-hi!

      
     

® MútuaTerrassa | Contacte