MutuaTerrassa


La residència Túrsia, guanyadora del tradicional concurs de pessebres de Tossa de Mar      

 

El passat Nadal l'Ajuntament de Tossa de Mar va organitzar la 49ª edició del concurs de pessebres i la residència Túrsia va ser reconeguda amb el primer premi a la categoria d'entitats. Es tracta d'una activitat que el centre desenvolupa des de fa molts anys i darrerament participa també d'aquest certamen promogut pel Consistori.

 

 


El pessebre -batejat amb el nom "Els avis de la Residència Túrsia"- va ser dissenyat pels residents del centre amb la col·laboració de les voluntàries i el personal de la residència. Per realitzar la composició es van utilitzar les figures originals italianes, les quals van ser regalades pel "gran amic" del centre, el Sr. Francesc Aromir. Es tracta d'una persona molt reconeguda al poble i veïna de Túrsia. A més, el vincle del Sr. Aromir va més enllà del veïnatge donat que durant molts anys va exercir com a voluntari del centre i hi va donar suport en nombroses activitats espirituals.

 

 


A banda de les figures, per confeccionar el pessebre es van fer servir diferents recursos, entre ells productes autòctons de la terra així com materials reciclables. Sens dubte, ha estat un premi molt festejat entre els residents donat que tots hi posen moltes ganes i il·lusió.
 

 

   

Imatge del pessebre 

® MútuaTerrassa | Contacte