MutuaTerrassa


La campanya "Dedicar temps als teus també és cosa d'homes", reconeguda pel Pacte Mundial de les Nacions Unides     

Sensibilitzar als membres i grups d'interès del Pacte Mundial de les Nacions Unides sobre la importància de treballar per la igualtat de gènere i difondre recursos per millorar el coneixement de les organitzacions que formen part de la iniciativa és l'objectiu que ha perseguit la "Semana de género", la qual es va celebrar per primera vegada entre el 5 i el 9 de març.

 

En aquest marc i amb la idea d'inspirar a altres organitzacions i posar en valor els avenços en aquest terreny, en el transcurs de la setmana passada es van publicar diferents bones pràctiques de les entitats que treballen per la igualtat. I justament el mateix dia 5 es va publicar la campanya de corresponsabilitat i promoció de la igualtat "Dedicar temps als teus també és cosa d'homes", promoguda per la Direcció Corporativa de RRHH a finals del passat 2018.

 

Recordem que es tracta d'una iniciativa que s'emmarca en el Pla de Diversitat de la Fundació Assistencial de MútuaTerrassa desenvolupada conjuntament per la Direcció Corporativa de Recursos Humans i la Comissió d'Igualtat amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Va néixer amb l'objectiu de trencar els estereotips que vinculen la cura de fills i familiars a les dones i reforçar la idea que els homes també tenen les mateixes facilitats que les dones. En aquest sentit, es vas idear amb el propòsit de convidar a reflexionar els professionals homes sobre les possibilitats que tenen d'involucrar-se en la cura dels seus fills i familiars mitjançant l'exemple d'un metge de l'entitat que gaudeix del permís per cura de fills. Gràcies a la seva viralització a través de les xarxes socials, la campanya en qüestió va registrar 415 visualitzacions del vídeo en Youtube i 4.868 impressions, que van generar 192 interaccions directes per compartir en el contingut, a Twitter.

 

Visualitzar l'audiovisual de la campanya

Veure el link a la web del Pacte Mundial :


   

® MútuaTerrassa | Contacte