MutuaTerrassa


La Unitat de Cirurgia HBP organitza la XXII edició de les sessions formatives en cirurgia hepatobiliopancreàtica de l'AEC 

 

Dirigit als residents de 4rt i 5è any de Cirurgia General, la setmana del 21 de gener la Unitat de Cirurgia HBP ha organitzat -conjuntament amb l'Hospital Germans Trias i Pujol- el curs de l'AEC de tota una setmana, el qual està dirigit pel Dr. Esteve Cugat, cap Clínic i responsable de la Unitat de Cirurgia HBP,  i s'impartirà a ambdós centres.

 

En aquest sentit, el curs contempla sessions diàries de quiròfan de cirurgia hepàtica i pancreàtica per via laparoscòpia, oberta i per robòtica. Pel que fa al programa, les sessions formatives inclouran sessions teòriques i audiovisuals de la tècnica quirúrgica en HBP i alguns casos clínics a intervenir.

 

Respecte al professorat, en el cas de l'HUMT impartiran el curs la Dra. Judith Camps, el Dr. Èric Herrero, la Dra. Maribel Garcia i la Dra. Lilia Martínez, tots ells de la Unitat de Cirurgia HBP. Pel que fa a l'Hospital Germans Trias i Pujol, els docents seran: el Dr. Fernando Pardo, el Dr. Francisco Espín, el Dr. Manel Cremades i el Dr. Jordi Navinés.

 

 

Adjuntem el programa  

 

   

® MútuaTerrassa | Contacte