MutuaTerrassa


La COCEMFE entrevista a la Dra. Roser Garreta sobre la importància de la rehabilitació per les persones amb discapacitat      

El passat dimecres, 9 de gener, es va publicar el número 127 de la revista "En marcha" -la publicació de la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica-, la qual inclou una entrevista amb la Dra. Roser Garreta, cap del servei de Rehabilitació de l'HUMT.

 

Entrevistada en qualitat de presidenta de la Societats Espanyola de Rehabilitació i Medicina Física (SERMEF), la Dra. Garreta explica la conveniència que té la rehabilitació per a les persones amb discapacitat i com hauria d'evolucionar el sistema sanitari per tal de poder donar resposta a les necessitats actuals en aquest àmbit.

 

En el transcurs de l'entrevista, la Dra. Garreta també parla sobre l'accés a les darreres innovacions tecnològiques, la reordenació dels serveis de Rehabilitació i Medicina Física així com de les principals funcions i reptes de la SERMEF en termes d'ajuda a les persones amb discapacitat.

Llegir l'entrevista sencera

   

® MútuaTerrassa | Contacte