MutuaTerrassa

Notícies


El Servei de Cirurgia General organitza una sessió conjunta sobre el tancament de la paret abdominal  

Pel proper divendres, 31 de maig, el Servei de Cirurgia General ha organitzat una sessió general oberta a tots els professionals de l'HUMT sobre el tancament de la paret abdominal. Serà entre les 8 i les 10h a la sala d'actes de l'edifici docent i va dirigida específicament als serveis quirúrgics -cirurgia, ginecologia, urologia i vascular- així com al servei d'Anestesia i a infermeria del bloc quirúrgic.

 

La voluntat de la sessió és la creació d'un protocol d'unificació del tancament de la paret abdominal i hi ha previstes dues intervencions: en primer lloc la Dra. Itziar Larrañaga, adjunta al servei de Cirurgia General, presentarà els resultats d'una enquesta realitzada internament a l'HUMT sobre aquesta qüestió mitjançant la ponència "Enquesta sobre el tancament de la paret abdominal a MútuaTerrassa. Seguim les recomanacions europees de la Societat Espanyola de l'Hernia?"

 

A continuació intervindrà el Dr. José Antonio Pereira, adjunt al servei de Cirurgia General de l'Hospital del Mar, amb una conferència titulada "Protocolo unificado de cierre de pared abdominal. Cambios simples pueden mejorar los resultados".

 

Finalment, mitjançant els resultats de l'enquesta exposats per la Dra. Larrañaga i l'experiència aportada pel Dr. Pereia, la idea és poder fixar les bases per a la creació d'un protocol intern de l'HUMT per homogeneïtzar la tècnica en qüestió i possibilitar així que les complicacions que es puguin esdevenir siguin les mínimes.     

 

Veure el programa 

   

® MútuaTerrassa | Contacte