MutuaTerrassa


El Dr. Belda i el Dr. Cugat participen al VIII Congrés de Radiòlegs de Catalunya 

El VIII congrés de Radiòlegs de Catalunya, que va tenir lloc els passats dies 29, 30 i 31 de maig a l'Auditori AXA, va estar centrat en "El futur del Diagnòstic per la Imatge: Intel·ligència artificial i humanització". En aquest marc el dimecres va tenir lloc una sèrie de taules anomenades TAsk Force on es van discutir una sèrie de temes comuns a la pràctica radiològica però tractats de forma transversal.

 

El Dr. Josep Belda, cap del servei mancomunat de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, Hospital del Mar i L'Hospital de la Sant Creu i Sant Pau,  va participar a la taula: Intel·ligència artificial i noves tecnologies aplicades a diferents patologies toràciques, que va estar moderada pel Dr. Flavio Zuccarino, metge radiòleg del Hospital del Mar i Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La seva intervenció va consistir en una ponència titulada "Impacte de les noves tecnologies en càncer de pulmó: què aporten al cirurgià toràcic". L'objectiu era fer una revisió actual des d'una vessant de clínic i cirurgià de les necessitats que tenen i de com es poden ajudar aquestes noves tecnologies de la imatge i d'altres a l'hora de prendre decisions terapèutiques en càncer de pulmó.

 

Per la seva banda, el Dr. Esteve Cugat, cap clínic i responsable de la Unitat d'Hepatobiliopancreàtic del Servei de cirurgia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i l'Hospital Universitari Trias i Pujol va intervenir a la taula: Adenocarcinoma de Pàncrees . Què ha de saber el radiòleg, què ha de dir el radiòleg, en la que també van intervenir-hi la Dra. Núria Roson, d'IDI de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, la Dra. Teresa Serrano de l'Hospital Universitari Bellvitge i el Dr. Xavier Merino de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. 
  

Dr. Josep Belda 

® MútuaTerrassa | Contacte