MutuaTerrassa


L'HUMT i Catlab col·laboren en el Segon Registre Nacional de Pacients afectats per Bactèries Multirresistents  

L'Hospital Universitari MútuaTerrassa i el laboratori de CATLAB ha participat aquest any en l'elaboració del "Segundo  Registro Nacional de Pacientes con Infecciones Bacterias Multiresistentes (BMR)" mitjançant l'aportació de diverses dades.

 

Dissenyat per la SEIMC -Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica- es va dur a terme durant la setmana del 4 al 10 de març amb l'objectiu de conèixer l'impacte clínic real de la multiresistència bacteriana en una mostra representativa d'hospitals estatals (133) per estimar el nombre de pacients amb infeccions per BMR així com la mortalitat crua als 30 dies del diagnòstic.

 

Els resultats van ser exposats pel Dr. José Ramon Paño, representant de la SEIMC i evidencien que durant aquest 2019, 221.958 pacients tindran una infecció per BMR al nostre país i que 26.271 moriran als 30 dies del diagnòstic.

 

Les infeccions per bacteris multirresistents són un problema molt important a dia d'avui. La prevenció de la disseminació d'aquests bacteris a través de la higiene de mans, el compliment de les precaucions de contacte i el bon ús dels antibiòtics són eines claus pel control de l'epidèmia.

    
   

® MútuaTerrassa | Contacte