MutuaTerrassa


Finalitzada amb èxit una nova estada acadèmica a l'HUMT dels professionals del Suining Central Hospital 

A finals de maig es van acomiadar els professionals del Suining Centreal Hospital que -des de principis de març- han realitzat una estada acadèmica a l'HUMT en el marc de l'acord de col·laboració signat el passat 2016 entre ambdós hospitals.

 

En aquest sentit, ens han visitat el Dr. Chuan Zhong, cirurgià toràcic, la Sra. Hu Na, tècnica de radiologia i  el Dr. Gang Huang, cardiòleg. Han estat acollits respectivament pels serveis de Cirurgia Toràcica, Radiodiagnòstic i Hemodinàmica.

 

En el cas del Dr. Zhong, l'objectiu de la seva estada va ser aprendre a fer mediastinoscòpies i linfadenectomies transcervicals. Per aquest motiu se li va organitzar un workshop el passat mes de març al CREBA (Centre de Reserca Biomèdica Aplicada) de Lleida donat que al Suining Central Hospital aquesta tècnica no es practica. En el transcurs dels mesos posteriors de l'estada en va poder veure moltes a l'HUMT.

 

En referència al Dr. Huang, va mostrar el seu interès en casos d´intervencionisme coronari complex (oclusions totals cròniques, aterectomia rotacional, litoplàstia coronària, tractament de lesions al Tronc comú). Aquests procediments estan restringits al seu centre ja que es tracta d´un model sanitari privat i son tècniques de cost molt elevat.

 

Durant la seva estada se li va explicar la teoria i va conèixer també com l'HUMT procedeix en el tractament d´aquestes lesions complexes, i potser el més important, com escollir el pacient i el moment per aplicar aquestes tècniques amb el major benefici i menor risc possible . Respecte a la part pràctica, va poder presenciar una gran quantitat de casos d´intervencionisme coronari complex així com el maneig del pacient crític amb malaltia coronària severa.     
  

 

® MútuaTerrassa | Contacte