MutuaTerrassa

Notícies


El servei de Ginecologia commemora els 10 anys de tractament HIFU de miomes amb una jornada de divulgació 

La Unitat de Miomes del Servei de Ginecologia del nostre Hospital commemora els 10 anys  d'experiència en el tractament dels miomes uterins amb Ultrasons d'Alta Intensitat amb la celebració d'una jornada de divulgació sobre dit tractament.

 

 

L'HUMT fa 10 anys que hi treballa per tal de tractar determinats tipus de miomes que probablement sense HIFU haurien requerit de cirurgia i amb aquesta tècnica s'ha aconseguit reduir-los. Gràcies a HIFU un total de 55 dones han pogut aconseguir un embaràs en aquests anys (sense l'aplicació d'aquesta tecnologia segurament haurien estat casos d'infertilitat), 43 dels quals van resultar naixements a terme.

 

 

En el transcurs de la jornada es plantejarà de forma molt pràctica les indicacions, avantatges i limitacions de la tècnica d'ultrasons a través de la retransmissió en directe d'un tractament de miomes. A més també s'explicaran altres indicacions del tractament  per ultrasons com:  Placenta àccreta, fibroadenoma mamari, adenomiosi uterina i tumor fibrós solitari pelvià. La jornada finalitzarà amb una taula sobre la unitat Hifu on es plantejarà el present i el futur d'aquesta tecnologia.

 

 

    

® MútuaTerrassa | Contacte