MutuaTerrassa


Obertes les inscripcions per la IV jornada de lactància materna     

El Comitè de Lactància Materna de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa ha organitzat, pel proper dijous 10 d'octubre, la quarta jornada d'actualització en lactància materna amb l'objectiu de continuar formant els professionals que treballen en aquest àmbit per  actualitzar els seus coneixements i proporcionar una millora continuada en termes de suport a les famílies, mares i nadons.

 

Se celebrarà sota el títol "Un repte constant" i la inauguració oficial serà a les 9.15h. A continuació i com ja és habitual, la jornada s'estructurarà en dues taules rodones "Millorant la pràctica clínica" i "Lactància en situacions especials". La primera estarà moderada per la Sra. Pilar Benito, supervisora de l'Àrea Maternoinfantil de l'HUMT i membre del Comitè de Lactància, i s'hi abordaran temes com el patró de creixement normal del lactant alletat, l'evidència i els mites dels Galactagogs o la sexualitat i la lactància.

 

La Sra. Olga Ezquerro, llevadora de l'ASSIR del CAP Rambla i secretària del Comitè de Lactància,  s'encarregarà de moderar la segona taula, en el marc de la qual es parlarà sobre la lactància materna en zones de conflicte i també sobre la lactància induïda. Al marge d'aquestes dues taules, la jornada contempla un comiat a càrrec de la Sra. Gràcia Coll i una experiència cultural, en aquest cas protagonitzada per la cantautora Gemma Humet.

 


Per a inscripcions entreu en el campus virtual de formació
   

® MútuaTerrassa | Contacte