MutuaTerrassa


La jornada d'actualització en l'Àrea Pediàtrica arriba a la quinzena edició amb els residents com a protagonistes 

 

El proper dimarts, 29 d'octubre, el servei de Pediatria l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) celebrarà -a la sala d'actes de l'Edifici Docent- la quinzena jornada d'actualització en l'àrea pediàtrica, dirigida a pediatres, llevadores i infermeres de l'àrea pediàtrica, a metges de família d'aquesta àrea així com a residents de pediatria i medicina de família. Es tracta d'una jornada coordinada pel Dr. Roger Garcia, cap del servei de Pediatria de l'HUMT i la Dra. Marta Garcia, adjunta al mateix servei.

 

 


La sessió començarà a partir de les 8:30h amb la inauguració de la jornada i acte seguit intervindrà la Dra. Alícia Mirada i la Dra. Rosa Puigarnau, adjuntes del mateix servei i tutores de residents amb una breu explicació sobre el perquè de la temàtica de la jornada d'enguany.

 

 

 


En el transcurs de la jornada, la qual és previst que finalitzi al voltant de les 14h, hi participaran més d'una vintena de professionals vinculats a l'Àrea Pediàtrica i els quals tenen un tret comú: tots ells han estat residents del servei de Pediatria de l'HUMT.

 

 

 


Amb un format de ponències breus -deu minuts d'intervenció- abordaran missatges claus i aspectes rellevants en la recerca de diversos àmbits pediàtrics com la nutrició, la cirurgia, la cardiologia, la nefrologia, les cures pal·liatives o les urgències, entre molts d'altres.

 

 

 


Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a través del Campus Virtual (per als professionals de l'entitat) en aquest link: http://campus.mutuaterrassa.cat o en aquest site https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/xv-jornada-actualitzacio-pediatria (per als professionals d'altres entitats)

 


Veure el detall del programa

   

® MútuaTerrassa | Contacte