MutuaTerrassa


Curs de cirurgia esofagogàstrica per a metges residents de l'AEC      

Els passats dies 15,16 i 17 de maig va tenir lloc a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa la XVII edició del curs de cirurgia esofagogàstrica per a metges residents ofertat per l'AEC, en la que van intervenir com a professors el Dr. Rodríguez Santiago, cap clínic, la Dra. Pérez i la Dra. Puértolas, ambdues metges adjuntes, tots els  professionals de la unitat de cirurgia esofagogàstrica del nostre hospital.

 

És el setè any que el nostre hospital participa de forma activa en aquest curs dirigit a profunditzar en la patologia esofagogàstrica, amb l'objectiu d'actualitzar coneixements tant a nivell teòric com pràctic.

 

Es tracta d'un  curs de caràcter pràctic estructurat mitjançant discussions sobre casos clínics i cirurgia en directe. El programa del curs es realitza conjuntament entre tres unitats dedicades a la cirurgia Esofagogàstrica del Consorci Sanitari Parc Taulí, de l'Hospital Universitari de Bellvitge i l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

 

Els curs es va estructurar en dos dies de cirurgia en directe als nostres quiròfans, on es van intervenir casos de patologia benigna i maligna amb participació activa dels residents convidats i una sessió amb discussió de casos clínics, on els residents van poder consolidar coneixements i aplicar-los a casos reals tractats als diferents hospitals.

 

La valoració dels participants sobre els coneixements adquirits al nostre centre va ser excel·lent.

   

® MútuaTerrassa | Contacte