MutuaTerrassa


El servei de Cirurgia Toràcica impartirà el IV Curs d'Exploració quirúrgica del mediastí 

El proper dijous i divendres, 28 i 29 de novembre, el Servei Mancomunat de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, l'Hospital de Sant Pau i l'Hospital del Mar i la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR) celebraran la quarta edició del workshop d'exploració quirúrgica del mediastí, que tindrà lloc a l'Edifici Docent.

 

Els directors d'aquest curs són el Dr. Josep Belda Sanchís, Cap del Servei Mancomunat de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i Hospital del Mar; Dr. Iñigo Royo Crespo, Coordinador de l'Àrea de Cirurgia Toràcica de la SEPAR i Dr. Joan Carles Trujillo Reyes, Coordinador de l'Àrea d'Oncologia de la SEPAR.

 

A banda de les sessions teòriques, que seran impartides pel Dr. Ramón Rami, Dr. Sergi Call, Dr. José Sanz, Dr. R. Saumench, Dr. Jesús Martínez, Dra. Carme Obiols i la Dra. Mireia Serra , el curs comptarà també amb una vessant pràctica, que s'iniciarà el dia 29 de novembre a les 8.00h amb la realització de cirurgia en directe. Els participants a la jornada assistiran en directe a diverses cirurgies per poder reconèixer totes les accions, així com els consells i trucs d'aquest tipus d'abordatge quirúrgic.

 

El Servei Mancomunat de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa, Hospital de Salut Mar i Hospital de la Santa Creu i Santa Pau es va crear l'any 2009, i aquest any 2019 celebra el seu 10è aniversari,  amb l'objectiu d'oferir el millor servei a les seves poblacions de referència, i molt especialment, pel que fa al tractament del càncer de pulmó. Aquest servei que atén a gairebé 2 milions d'habitants, ha rebut diferents reconeixements. 
 
Adjuntem el programa del curs 
 
     

® MútuaTerrassa | Contacte